Omlijsting

Green Valentine als muzikale omlijsting…

Receptie, zakelijke meeting, beurs, eetgelegenheden… ook voor dergelijke situaties in smoking is Green Valentine inzetbaar! Dat kan puur als ontspannen achtergrondmuziek, of meer op de voorgrond. Green Valentine kan door jarenlange ervaring en een groot repertoire van 100+ nummers inspelen op uw wensen en op wat het evenement op dat moment nodig heeft.

Op de achtergrond of op de voorgrond

Door onze bandbezetting zijn we in staat om op verschillende manieren ons repertoire te spelen. De ene keer in een intiem, akoestisch jasje, de andere keer in een steviger, dansbaar jasje waarbij de voetjes van de vloer mogen. Ieder optreden is anders, we houden ervan om daarin de uitdaging aan te gaan en onze aanpak aan te passen op datgene wat de gelegenheid nodig heeft. Dit alles in overleg met de klant.

Het repertoire

Bill Withers, Bruno Mars, Melody Gardot, Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder en Jamie Cullum… Soul en pop met een jazzy inslag passeren de revue binnen het repertoire van Green Valentine. Maar ook uitstapjes naar blues, country en lounge worden niet geschuwd. Bij de ene gelegenheid kan meer worden gegrepen naar oud repertoire, terwijl het andere optreden vraagt om de nadruk te leggen op de liedjes van de laatste jaren. In overleg kan afgesproken worden welke invulling u voor uw feest ziet zitten.

Reacties

Green Valentine was aanwezig tijdens de eindejaar-bijeenkomst van onze sociëteit. ‘t Was klasse! Aanwezig maar niet overheersend. Mooie sfeervolle nummers. Precies de goede touch.  Jet
Super! Green Valentine heeft onze avond helemaal af gemaakt. Hun muziek pastte precies bij de avond, en was helemaal wat we zochten! Het zijn ontzettend lieve mensen. Ik ben blij dat ik ze gevraagd heb, echt een aanrader!! – Valerie

Meer reacties lezen

Een greep uit ons repertoire voor muzikale omlijsting…

Paul Simon – 50 ways to leave your lover
Ben King – Stand By Me
Otis Redding – Sittin on the dock of the bay
Amy Winehouse – Cherry
Gabriella Climi – Sweet about me
Bill Withers – Ain’t No Sunshine
Melody Gardot – Who Will Comfort Me
Alicia Keys – How Come You Don’t Call Me
Katie Melua – Crawling Up A Hill
Jack Johnson – Sittin’  Waitin’ Wishin’
Estelle – American Boy
e.v.a.