Feest

Green Valentine op uw besloten feest…

Viert u een verjaardag, jubileum, geeft u een tuinfeest of heeft u een andere viering waarbij livemuziek gewenst is? Op aangepast geluidsvolume verzorgen wij de muziek. Daarbij staan uw wensen centraal.

Flexibel

Elk feest is anders en vraagt daarom ook om een andere aanpak. Waar de één livemuziek puur als bescheiden achtergrondmuziek wil hebben, wil de ander dat er lekker gedanst kan worden. Weer een ander wil juist rustig beginnen en gedurende het feest de muziek meer op de voorgrond hebben.
Uw wensen daarin kunnen vooraf in goed overleg worden afgestemd.
Door jarenlange ervaring kunnen we flexibel inspringen op wat het feest op dat moment nodig heeft.
Wij verzorgen zelf het bijbehorende geluid. Afhankelijk van de situatie werken we samen met een geluids-, licht man (tot hooguit 400 man).

Het repertoire

Bill Withers, Bruno Mars, Melody Gardot, Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder en Jamie Cullum… Soul en pop met een jazzy inslag passeren de revue binnen het repertoire van Green Valentine. Maar ook uitstapjes naar blues, country en lounge worden niet geschuwd. Bij de ene gelegenheid kan meer worden gegrepen naar oud repertoire, terwijl het andere optreden vraagt om de nadruk te leggen op de liedjes van de laatste jaren. In overleg kan afgesproken worden welke invulling u voor uw feest ziet zitten.

Reacties

Tijdens een heerlijke zondag in september tussen de wijnranken in Doetinchem werd door Green Valentine een relaxte barbecue met BBQ-muziek subtiel omgetoverd tot een sprankelend en op het eind zelfs spetterend feest met R&B-dancemuziek. Wát een band, wát een fantastische muziek.  – Frans
Heerlijke achtergrond muziek in soul en jazzie sfeer. Een zeer muzikaal duo. het was genieten! de gasten hebben ervan genoten! Wij natuurlijk ook! zeer aan te bevelen!! – Nicolette

Meer reacties lezen

Een greep uit ons repertoire voor besloten feesten…

Bruno Mars – Treasure
Duffy – Mercy
Pharrell Williams – Happy
Sam Smith – I’m Not The Only One
Michael Jackson – I Can’t Help It
Stevie Wonder – All I Do
Bill Withers – Just The Two Of Us
Chet Faker – No Diggity
LP – Lost On You
Janis Joplin – Me And Bobby McGee
Dolly Parton – Jolene
Lianne La Havas – Age
Meghan Trainor – All About That Bass
e.v.a.